Sládkov.sk na Salóne Piva v Bratislave!

Tradičná akcia remeselného piva v Bratislave, na ktorej sme nesmeli chýbať.

Boli sme pozrieť tohtoročný, aprílový, Salón Piva

 

Tento apríl sme sa opäť raz vybrali do Bratislavy, aby sme navštívili už tradičný Salón Piva v Starej tržnici. Ako milovníci remeselného piva a organizátori vlastného festivalu www.sladkov.sk sme si nemohli nechať ujsť túto skvelú príležitosť na podporu fantastickej akcie a na ochutnanie noviniek pred začiatkom našej sezóny.

Okrem skvelého piva sme sa tešili aj na stretnutie so starými známymi a festivalovými kolegami. Na Salóne Piva sa vždy stretne skvelá partia ľudí, ktorá zdieľa vášeň pre remeselné pivo. Atmosféra je vždy priateľská a pohodová, a tak sme sa hneď po príchode ponorili do víru degustácií a rozhovorov.

Samozrejme, že sme si nenechali ujsť stálice slovenskej remeselnej pivnej scény ako Simeon, Masarykov Dvor, Wywar, Beer Station, Kaltenecker, Unorthodox Brewing a Nachmelená Opice. Okrem nich sme však objavili aj mnoho nových a zaujímavých pivovarov, o ktorých sme doteraz nepočuli.

Salón Piva v Bratislave je skvelé podujatie pre všetkých milovníkov piva. Nájdete tu širokú ponuku pív z rôznych slovenských a zahraničných pivovarov, chutné jedlo, skvelú hudbu a príjemnú atmosféru. Ak ste ešte nikdy Salón Piva nenavštívili, určite to napravte! My sa už teraz tešíme na budúci ročník!

Na záver by sme sa chceli poďakovať organizátorom Salónu Piva za skvelú akciu a všetkým pivovarom, ktorí sa na nej zúčastnili. Vďaka vám sme si opäť raz užili skvelý deň plný piva a zábavy!

Tím Sládkov.sk

P.S. Nezabudnite nás sledovať na sociálnych sieťach, kde sa dozviete viac o našich aktivitách a o tom, kde nás môžete stretnúť na ďalších pivných festivaloch!