Sládkova Nemšová 2023

Prvý deň Piva pre celú rodinu v Nemšovej

Sládkova Nemšová 2023

V máji roku 2023 sa malé mesto Nemšová v Trenčianskom kraji Slovenska premenilo na epicentrum radosti a potešenia pre všetkých milovníkov remeselného piva.

Sládkova Nemšová bola udalosť, ktorá zlúčila remeselné pivo a zábavu pre celú rodinu, ponúkajúc návštevníkom príležitosť objavovať chuťové výbuchy remeselných pív a zároveň si užívať rodinnú atmosféru. Okolie domu kultúry v Nemšovej bolo pódium pre slávne remeselné pivá a lahodné jedlá. Návštevníci mohli ochutnať rozmanité škály pív od známych, či menej známych remeselných pivovarov, ktoré ukazovali šikovnosť a nadšenie pivovarníkov z regiónu. Od chutných IPA až po robustné stouty - každý návštevník si mohol nájsť svoj obľúbený nápoj.

Pre dámy bola pripravená dámska zóna s koktailmi. Táto časť udalosti poskytovala priestor pre ženy, kde si mohli oddýchnuť a sledovať vonkajší program s tými najmenšími. Pre najmenších návštevníkov bola vyhradená špeciálna zóna plná detských atrakcií a vystúpení. S maskotmi, maľovaním na tvár, kúzelníkom a interaktívnymi programami boli deti zabávané po celý deň. Rodiny mohli spolu vytvárať nezabudnuteľné spomienky.

Vrcholom dňa bola večerná časť, a to koncert troch skupín s hviezdou večera - "Horkýže Slíže". Ich energické, a dnes už priam legendárne vystúpenie famózne doladilo atmosféru festivalu. Sládkova Nemšová 2023 bola nezabudnuteľnou udalosťou, ktorá spojila komunitu v radostnom a priateľskom prostredí. Remeselné pivo, skvelé jedlo a široká škála zábavy pre celú rodinu urobili z tejto akcie jeden z vrcholných okamihov v kultúrnom kalendári Nemšovej. 

Radostná novina na koniec, tím sládkov.sk v spolupráci s mestom Nemšová už pre vás pripravuje ďalší ročník Sládkovej Nemšovej s headlinerom “Iné Kafé” a dňom plným zábavy a úžasných zážitkov na Sobotu 25. mája 2024.